Mașinile combinate Icaro sunt un mixt ideal de calitate și practicitate: prin utilizarea unei singure mașini exista posibilitatea taierii și indoirii barelor de diferite diametre, făcând din aceasta mașina soluția ideala pentru lucrul pe santierele mici. Planul de lucru bidirectional ofera ușurința extrema pentru orice tip de indoire evitand mutarea barei. Reductorul robust al mașinilor combinate conține angrenaje și pinioane din otel tratat termic ce lucrează constant în baie de lubrifiant. Lamele din dotare sunt din otel de calitate superiora. Mașinile combinate sunt disponibile cu carucioare joase sau inalte în funcție de exigentele de lucru ale utilizatorului și sunt echipate cu o ampla dotare de bolturi și bucse.

   Mașinile combinate respecta standardele europene CE și principalele
normative mondiale. Controlul calitatii este conform cu normativele
ISO9001/2008.

   Angrenajele speciale cu dinți elicoidali ale masinilor combinate permit distributia sarcinii în așa fel încât devin practic indestructibile.

   Masinile combinate au un reductor puternic care este gresat în baie de lubrifiant și nu necesita nici un fel de intretinere.

   Lamele de otel ale masinilor combinate sunt de cea mai buna calitate pentru taiere la rece. Forma lor particulară permite reutilizarea de 4 ori.